Kloakfirma med masser af erfaring

Har du problemer med din kloak? Følger du ikke op på dette, kan det have alvorlige følger. Hos Entreprenør Jens Henrik Nielsen ApS finder du et kompetent kloakfirma, som står klar til at hjælpe dig med din kloak. Vi har typisk kunder fra Holbæk, Roskilde og Tuse, men kommer også gerne ud til kunder over hele Sjælland og udfører kloakarbejde.

Vores kloakfirma har over 25 års erfaring, og vi ved derfor præcist, hvordan din opgave løses bedst muligt. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og derfor kan du altid forvente en god dialog og et tilfredsstillende resultat.

Autoriseret kloakfirma, der kan det hele

Hos os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille. Mangler du en entreprenør eller et kloakfirma, kan du altså kontakte os med det samme. Vi hjælper både private- og erhvervskunder med at få styr på kloakken.

Alle vores medarbejdere er kompetente og dygtige og kan rådgive og vejlede dig i forhold til lige det, du har brug for. Ligegyldig hvilket problem du har med din kloak, kan vi løse det for dig. Vi er effektive og kvalitetsbevidste og yder altid vores bedste for at opnå det bedst mulige resultat.

Kontakt os for yderligere information

Leder du efter en erfaren kloakmester, kan du med fordel kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe nye kunder over hele Sjælland, og vi garanterer god kundeservice og gode priser.​

​Ring til vores kloakfirma på telefon 59 46 10 93 eller mobil 40 11 20 93.

Du kan også anvende kontaktformularen her på siden eller skrive til vores e-mail: JH@Jenshenrik.dk. Så vender vi tilbage snarest muligt med mere information.

Find os

Jens Henrik Nielsen
Bognæsvej 13, Tuse Næs 4300 Holbæk​​

Tlf.: 59 46 10 93

Mobil: 40 11 20 93

E-mail: jh@jenshenrik.dk

​​

CVR: 30506480

Skriv til os direkte​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt