Vognmand til kunder på hele Sjælland

Har du brug for en vognmand til at fragte gods? Hos entreprenør Jens Henrik Nielsen tilbyder vi nemlig hjælp til vognmandskørsel. Vi har primært kunder i Holbæk, Tuse og Roskilde, men vi har også altid en vognmand klar til kunder på det øvrige Sjælland.

En vognmand kan bruges til mange forskellige opgaver, og derfor er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os. Vi hjælper gerne med at fragte gods for dig, men vi kan også afhente diverse tunge elementer, som du skal af med.

Erfaren og kompetent vognmand

Dette entreprenør- og vognmandsfirma har eksisteret i 25 år, hvilket betyder, at vi har masser af erfaring på området. Derfor kan du forvente dygtige og kompetente fagfolk, som ved, hvad de laver. Vi leverer altid et godt resultat og imødekommer altid vores kunders ønsker bedst muligt.

Vælger du os som vognmand, kan vi ikke bare hjælpe dig med kørsel af diverse ting – vi kan også tilbyde dig professionel rådgivning til de spørgsmål, du måtte ligge inde med. Vi er altså en vognmandsforretning med brede kompetencer, så derfor skal du ikke tøve med at kontakte os.​

Ring endelig til os hvis du vil vide mere

Står du netop og mangler en vognmand, entreprenør eller et kloakfirma, kan du kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe nye og tidligere kunder.

​Du kan ringe til os på telefon 59 46 10 93 eller på mobil 40 11 20 93.

Du kan også anvende kontaktformularen her på siden eller skrive til vores e-mail: JH@Jenshenrik.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find os

Jens Henrik Nielsen
Bognæsvej 13, Tuse Næs 4300 Holbæk​​

Tlf.: 59 46 10 93

Mobil: 40 11 20 93

E-mail: jh@jenshenrik.dk

​​

CVR: 30506480

Skriv til os direkte​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt